Najlepši izleti po Hrvaški

Pogoji uporabe

Avtorske pravice

Razen v posebej navedenih situacijah je prepovedano kopirati, reproducirati, objaviti, naložiti, poslati, prenesti, distribuirati karkoli s strani HR-CRO - Hrvaška v kakršni koli obliki na katerikoli spletni strani ali kakšnem drugem mediju ali za kakšno koli komercialno dejavnost brez predhodnega dovoljenja v pisni ali elektronski obliki s strani HR-CRO - Hrvaška.

Brezplačna uporaba fotografij z dodano 'živo' povezavo

Za nepridobitno dejavnost je dovoljena objava fotografij na drugih spletnih straneh pod naslednjimi pogoji
 • na isti spletni strani, kjer je objavljena fotografja, mora biti 'živa' povezava (ne sme biti nofollow) na stran z izletom, kjer se fotografija na portalu HR-CRO - Hrvaška nahaja (npr. za Dubrovnik mora biti povezava na <a href='http://hr-cro.com/croatia/dubrovnik/slo'>Dubrovnik</a>). Tako da lahko uporabnik s preprostim klikom na to povezavo pride na portal HR-CRO - Hrvaška.
 • če je spletna stran, kjer bo objavljena fotografija, pogosto obiskana (npr. več kot 1000 obiskov na dan), se mora fotografija prekopirati na strežnik, kjer je spletna stran, ki bo objavila fotografijo, zato da ne bi objavljena fotografija generirala preveliko prometa na strežniku HR-CRO - Hrvaška.
 • na posamezni strani v okviru vaše spletne strani se lahko objavi največ ena fotografija s spletne strani HR-CRO - Hrvaška
 • na vseh straneh v okviru vaše spletne strani se lahko uporabi največ 10 fotografij s spletne strani HR-CRO - Hrvaška
 • fotografij ni dovoljeno uporabljati na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino

Uporaba fotografij s plačilom letnega pavšala

Dovoljena je uporaba fotografij s portala HR-CRO - Hrvaška z vnaprejšnjim plačilom letnega pavšala v znesku 100 EUR. Letni pavšal se naroči na email info@hr-cro.com.

Pri tem veljajo naslednji pogoji uporabe:

 • v letu, ko imate zakupljen pavšal, lahko uporabite največ 25 fotografij s portala HR-CRO - Hrvaška
 • v primeru podaljšanja letnega pavašala, morate ob koncu leta poslati spisek uporabljenih fotografij v preteklem letu
 • fotografije se lahko uporabijo samo na spletu
 • avtorja fotografije ni potrebno navajati
 • uporaba fotografij je brez časovne omejitve
 • prepovedana je preprodaja fotografij

Ostalo

Portal HR-CRO - Hrvaška ne odgovarja za pravilnost podatkov, ki so navedeni na strani HR-CRO - Hrvaška. Vsak jih uporablja na lastno odgovornost.

Prav tako portal HR-CRO - Hrvaška ne odgovarja za vsebino strani oglaševalcev, na katere ste preusmerjeni, ko kliknete na njihove oglase in posledice za akcije, ki jih izvajate na teh straneh.

Pridružujemo si pravico, da lahko pogoje uporabe kadarkoli spremenimo brez opozorila.

Glejte tudi

Prodaja fotografij

Izjava o varovanju zasebnosti