Najlepši izleti po Hrvaški

O strani

Omiš - Staro mestno jedroŠibenikOtok Rab - RabNaravni park Biokovo - Razgledišče SkywalkBaleDrivenik - Grad Drivenik
Rdeče jezeroMošćenička Draga - Plaža SiparNaravni park Biokovo - Razgledišče SkywalkMotovunNP Paklenica - Mala PaklenicaNovigrad - Mestno pristanišče-Mandrač

Velikokrat se znajdemo v situaciji, ko iščemo določen kraj na Internetu in nas za začetek zanima samo kakšna fotografija za prvi vtis, a je ne najdemo. Ker ljubiteljsko rad potujem naokrog in odkrivam nove zanimive kraje na Hrvaškem, sem se odločil, da bom sam ustvaril takšno stran. Razen res redkih izjem sem vse kraje na strani resnično obiskal in pofotografiral.

Celoten projekt HR-CRO - Hrvaška je moj lasten projekt, ki vsem ponuja, da spoznajo lepote Hrvaške tudi od doma. Če kdo vidi poslovno priložnost za sodelovanje (povezovanje z drugimi spletnimi stranmi, oglaševanje ...), je dobrodošel. Prav tako bom cenil kakršne koli ideje, s katerimi bi naredili stran kvalitetnejšo in opozorila o morebitnih napakah, ki ste jih opazili. Glede napak se oškodovanim in uporabnikom že vnaprej opravičujem.

Prepovedana je uporaba fotografij in ostalega materiala brez dovoljenja razen v posebnih primerih (glejte Pogoji uporabe). Če želite fotografije kupiti, prosim preberite stran Prodaja fotografij.

Pri nekaterih krajih so dodane na koncu pikapolonice, ker jih še posebej priporočamo za obisk. Če za določen kraj menite, da ima preveč ali premalo pikapolonic v primerjavi z drugimi kraji, nas prosim obvestite in argumentirajte svoje mnenje.