Najlepši izleti po Hrvaški
Baška Voda - Grand Hotel Slavia - Grand Hotel Slavia

Baška Voda - Grand Hotel Slavia

Booking.com

Najlepši izleti - Makarska z okolico

Brela
Naravni park Biokovo - Razgledišče Skywalk
Makarska - Riva
Makarska - Mestna plaža
Vepric
Makarska - Gozdni park Osejava
Gradac

Vsi izleti

 • Fontana Izvor Baška VodaIzviri, vrelci
 • Grand Hotel Slavia
 • Kip sv. Nikola PotnikSpomeniki, kipi
 • Luka Baška VodaMarine, pristanišča
 • Obalna promenada
 • Plaža NikolinaNaravna kopališča, plaže
 • SidroSpomeniki, kipi


 • Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

  Grand Hotel Slavia se nahaja v samem mestnem središču naselja Baška Voda, v Srednji Dalmaciji. Leži neposredno ob prodnato-peščeni plaži. V bližini je tudi Marina Baška Voda, ki je dobro zaščitena pred vsemi vetrovi.
  Slavia je prvi hotel v Baški, ki je bil zgrajen v začetku 30-tih let 20. stoletja. Hotelska stavba spada pod zaščiteno kulturno dediščino. V celoti je bila prenovljena leta 2016. Hotel ponuja gostom 24- urno recepcijo, menjalnico, klimatizirane sobe, restavracijo, wellness center, jutranjo kavarno ter parkirišče za doplačilo. Brezplačen brezžični internet je na voljo na vseh površinah. Sredozemska restavracija Del Posto nudi gostom teraso z lepim razgledom na Jadransko morje ter ponudbo zdravih sredozemskih jedi. Hotel Slavia ima štiri nadstropja, v katerih je 72 sob. Na voljo sta dva dvigala. Klimatizirane sobe vključujejo mini bar, predel s sedežno garnituro, sef, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom ter zasebno kopalnico s kadjo ali prho, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom. Wellness center se razprostira na 800 m2 površine. Zajema notranji bazen s sladko vodo, dva jacuzzija, fitnes center in štiri savne. Gostom so na voljo tudi različne masaže in lepotni tretmaji. Temperatura vode v bazenu se giblje od 27 do 30 stopinj Celzija. Poleg notranjega bazena je gostom na voljo tudi zunanji bazen.
  Do prodnate plaže je le 20 metrov od hotela. Pasja plaža se razprostira 100 metrov od hotela. Do Baškega polja vodi okoli dva kilometra dolga promenada. Zgodovinsko mesto Makarska je od hotela oddaljeno okoli 10 kilometrov.

  Fotografije

  Grand Hotel Slavia - Grand Hotel Slavia

  Fotografija: 40520050-0

  Grand Hotel Slavia
  Grand Hotel Slavia - Baška Voda - Grand Hotel Slavia in Restaurant Del Posto

  Fotografija: 40520050-1

  Baška Voda - Grand Hotel Slavia in Restaurant Del Posto

  Hoteli, apartmaji in sobe

  Booking.com
  Baška Voda
  od 142 €
  Destinacija:
  Datum prijave:
  Datum odjave: