Najlepši izleti po Hrvaški
Baška - Kamp Zablaće -

Baška - Kamp Zablaće

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Kamp Zablaće se razprostira neposredno ob čudoviti prodnati Veli plaži, ki je dolga okoli dva kilometra. Od tukaj se odpira nepozaben razgled na sosednje otoke in kopensko obalo. Vela plaža predstavlja glavni turistični simbol Baške.
Kamp Zablaće se deli na dva predela. Prvi del se nahaja ob plaži in obsega okoli 200 parcel, ki so opremljene z vodo in elektriko. V drugem delu kampa so urejena mesta za kampiranje, ki jih je okoli 350 in so opremljena z elektriko, določena pa tudi z vodo.
Na tem območju kampa je tudi nekaj sence. Večina parcel se nahaja na travnatem območju in so zaradi tega še posebej primerne za šotoriste. V Kampu Zablaće nudijo tudi najem počitniških prikolic ali mobilnih hišk.
V kampu je gostom na voljo šest sanitarnih objektov, ki so prenovljeni in nudijo možnost uporabe družinskih kopalnic. V okviru sanitarij je pralnica perila. Za najmlajše so v Kampu Zablaće uredili otroško igrišče, gostom kampa pa je na razpolago tudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta.
Ob Kampu Zablaće se nahaja športni center, ki omogoča pestro izbiro športnih dejavnosti, kot so mini golf, odbojka, tenis, namizni tenis, vodni tobogani in mnogi športi na vodi. Gostom je na razpolago tudi uporaba uslug Wellness centra Baška (fitnes, notranji bazen), ki se nahaja približno 100 metrov od kampa.
Plaža je zelo lepo urejena in javna. Peščeno prodnata plaža nudi lahek dostop do morja in je zaradi tega še posebej primerna za družine z otroki. Spomladi in jeseni je plaža priljubljena med deskarji na vodi. Desni rob plaže nudi območje, kjer se lahko kopajo psi.

Fotografije

Kamp Zablaće - Baška - Kamp Zablaće

Fotografija: 10382000-0

Baška - Kamp Zablaće
Kamp Zablaće - Baška - Kamp Zablaće

Fotografija: 10382000-1

Baška - Kamp Zablaće
Kamp Zablaće - Baška - Kamp Zablaće

Fotografija: 10382000-2

Baška - Kamp Zablaće
Kamp Zablaće - Baška - Kamp Zablaće

Fotografija: 10382000-3

Baška - Kamp Zablaće

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Baška
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: