Najlepši izleti po Hrvaški
Petrčane - Hotel Petrčane - Hotel Petrčane

Petrčane - Hotel Petrčane

Booking.com

Najlepši izleti - Zadar z okolico

Zadar
Zadar - Cerkev svetega Donata
Nin - Spodnji mestni most
Nin - Cerkev sv. Anselma
Nin - Trg Kraljevac
Zadar - Cerkev svetega Frana
Nin - Muzej ninskih starin

Vsi izleti

 • Hotel Petrčane
 • Hotel Pinija
 • LukaMarine, pristanišča
 • Obalna promenada
 • PlažaNaravna kopališča, plaže 
 • Izleti v okolici  Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

  Hotel Petrčane se nahaja v mestecu Petrčane, okoli 12 kilometrov od Zadra. Je butični hotel s štirimi zvezdicami, ki stoji tik ob morju v mestnem središču. Gostje se lahko sprostijo na hotelski terasi ob morju in uživajo v čudovitih razgledih.
  Hotel je bil zgrajen leta 2016 in izpolnjuje vse standarne sodobne gradnje. Na voljo ima 24 urno recepcijo. Brezplačno privatno parkirišče je na razpolago pri hotelu, prostor za vozilo je potrebno rezervirati vnaprej. Parkirišče je pod video nadzorom. Na voljo ima 17 dvoposteljnih sob, eno enoposteljno sobo, tri štiriposteljne sobe z lastno kopalnico z balkonom ter tri suite s pogledom na morje ali na bazen. Vse moderno opremljene sobe so klimatizirane in imajo TV z ravnim zaslonom, sef, mini bar, grelnik za vodo ter zasebno kopalnico s sušilcem za lase in prho. Gostom je na voljo velik zunanji bazen z ležalniki in jacuzzijem. Restavracija ponuja le najboljšo kuhinjo, saj predstavlja gastronomija pomemben del hotelske ponudbe. Jedi pripravljajo po edinstvenih receptih, sestavine so skrbno izbrane in vrhunske kakovosti. Gostje lahko izbirajo med domačimi dalmatinskimi specialitetami in kontinentalnimi, z bogatim izborom vin. V vrhunski kulinarični ponudbi se lahko uživa na hotelski terasi s pogledom na morje in v opazovanju osupljivih sončnih zahodov. Plaža s kristalno čistim morjem je le 70 metrov oddaljena od hotela in obdana z borovim gozdom, čigar senca je odlična za tiste, ki želijo biti na plaži, vendar se izogibajo soncu. Je idealna tudi za družine z majhnimi otroki. Vsi objekti, kot so bari, restavracije in športna igrišča, se nahajajo v neposredni bližini plaže.
  Za tiste, ki želijo preživeti počitnice v miru in tišini, so Petrčane idealno mesto, saj nudijo vse potrebne zmogljivosti za sproščujoč dopust. V primeru, če si gostje želijo zabavati in uživati v mestnem vrvežu, je mesto Zadar oddaljeno le nekaj kilometrov.

  Fotografije

  Hotel Petrčane - Hotel Petrčane

  Fotografija: 30220050-0

  Hotel Petrčane
  Hotel Petrčane - Petrčane - Hotel Petrčane

  Fotografija: 30220050-1

  Petrčane - Hotel Petrčane
  Hotel Petrčane - Hotel Petrčane

  Fotografija: 30220050-2

  Hotel Petrčane

  Hoteli, apartmaji in sobe

  Booking.com
  Destinacija:
  Datum prijave:
  Datum odjave: