Najlepši izleti po Hrvaški
Ika - Hotel Villa Schubert - Hotel Villa Schubert

Ika - Hotel Villa Schubert

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Ika se razprostira med Opatijo in Lovranom, pod gorovjem Učke. Kraj samo z okoli sto prebivalci, je ponosen na ribiško in ladjedelniško tradicijo, ki jo je vključil v svojo turistično ponudbo. Opatija je biser Jadrana in najstarejša hrvaška turistična destinacija.
Ika je tudi akademsko središče celotne riviere, saj se tukaj nahaja mednarodna priznana Fakulteta za turizem in hotelirstvo. Poseben krajevni dogodek je ribiški večer, ko obiskovalci lahko občutijo resničen način življenja tipičnega obmorskega letovišča. Med celodnevnim dogodkom imajo tako priložnost, da pomagajo ribičem plesti mreže, gledajo čolne, ki lovijo sveže ribe ter kasneje okušajo sveže pripravljene morske dobrote. Hotel Villa Schubert ponuja gostom umetnost kulinarike in intimno razkošje med soncem in valovi. Je prvi zasebni hotel na opatijski rivieri, ki je gostom na voljo skozi celo leto. Nudi mirno vzdušje in družinam prijazno okolje. Hotel Villa Schubert ima sodobno opremljene nastanitvene prostore, bar in restavracijo, kjer nudijo morsko hrano, jedi z žara, pizze, lokalne specialitete in drugo. Mnoge udobne sobe vključujejo balkon s prelepim razgledom na morje. V hotelskem kompleksu je prisotno vedro vzdušje. Objekt ima teraso ob morju in priveze za ladje. Lepo urejena plaža se razprostira nasproti hotela. Ležalniki ali stoli ter senčniki na plaži so na voljo za doplačilo. Gostje lahko uživajo v mnogih aktivnostih, kot so plavanje, kolesarjenje, pohodništvo, jahanje in ribolov. Za najmlajše je na voljo otroško igrišče. V bližini hotela se nahaja supermarket.
Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno. Javno parkirišče je na voljo v bližini hotela in je plačljivo. Hišne živali v hotelu niso dovoljene. Cilj hotela je zadovoljiti vsem zahtevam sodobnega gosta v idiličnem okolju ribiškega mesta.

Fotografije

Hotel Villa Schubert - Hotel Villa Schubert

Fotografija: 10450500-0

Hotel Villa Schubert
Hotel Villa Schubert - Ika - Hotel Villa Schubert

Fotografija: 10450500-1

Ika - Hotel Villa Schubert
Hotel Villa Schubert - Vhod

Fotografija: 10450500-2

Vhod
Hotel Villa Schubert - Hotel Villa Schubert v centru Ike

Fotografija: 10450500-3

Hotel Villa Schubert v centru Ike

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: