Najlepši izleti po Hrvaški
Medveja - Kamp Medveja - Kamp Medveja

Medveja - Kamp Medveja

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Kamp Medveja oziroma Smart Selection Holiday Resort Medveja se razprostira na vzhodni strani polotoka Istre, ob prelepi dolgi prodnati plaži v zelenem zalivu v bližini Opatije. Je idealen kraj za kampiranje na Opatijski rivieri.
Kamp je obdan s sredozemskim zelenjem ob vznožju planine Učke. Smart Selection Holiday Resort Medveja ima kar 248 kamping enot, kar vključuje 65 popolnoma opremljenih parcel s priključkom za vodo in elektriko ter sanitarijami. Turistično naselje obsega sobe in apartmaje v bungalovih, 40 novih mobilnih hišk Premium in mobilne hiške Superior. Nove mobilne hiške so opremljene s satelitsko TV, klimatskimi napravami in teraso z zunanjim žarom. V apartmajih Medveja lahko bivajo do štiri osebe. Namestitev ima spalnico, kuhinjo, dnevno sobo, klimatsko napravo in zunanjo teraso. Dvoposteljne sobe imajo kopalnico, klimatsko napravo in balkon. Posebnost predstavlja klimatizirana kamnita hišica – apartma Tomasso, ki je zgrajena v sredozemskem slogu in nudi udobno namestitev za štiri osebe. Prekrasna dolga prodnata plaža je od kampa oddaljena le 50 metrov. Na plaži je možno najeti ležalnike in sončnike ali uživati v sproščujoči masaži. Na plaži so gostom na voljo številni športi, kot so parasailing, potapljanje ali kajakaštvo. Bližnja planina Učka nudi gostom tudi številne planinske poti, sprehajališča in ostale aktivnosti. V a la carte restavraciji Medvejica so gostom na voljo različne ribje in mesne specialitete, pice, testenine, jedi z žara ter organizacija kosila in večerje ob različnih priložnostih. Poleg tega so na plaži tudi številni kava bari in restavracije. Dnevni animacijski program za odrasle zajema fitnes, jogo, pilates, namizni tenis, odbojko, mali nogomet, badminton, speedminton in lokostrelstvo.
Animacijski program za otroke zajema igre in ples, družabne igre, kreativne delavnice, tematske zabave, mini olimpijado, poslikavo obraza in igro iskanje zaklada. Ob koncu dneva potekajo organizirani programi večerne zabave, animacije in glasbe.

Fotografije

Kamp Medveja - Vhod v kamp Medveja v bližini ceste Opatija - Mošćenička Draga

Fotografija: 10470020-0

Vhod v kamp Medveja v bližini ceste Opatija - Mošćenička Draga
Kamp Medveja - Kamp Medveja - Vhod

Fotografija: 10470020-1

Kamp Medveja - Vhod
Kamp Medveja - Kamp Medveja - Recepcija

Fotografija: 10470020-2

Kamp Medveja - Recepcija
Kamp Medveja - Začetek avtokampa Medveja

Fotografija: 10470020-3

Začetek avtokampa Medveja
Kamp Medveja - Zemljevid kampa Medveja

Fotografija: 10470020-4

Zemljevid kampa Medveja
Kamp Medveja - Cesta skozi kamp

Fotografija: 10470020-5

Cesta skozi kamp
Kamp Medveja - Sanitarije

Fotografija: 10470020-6

Sanitarije
Kamp Medveja - Kamp Medveja

Fotografija: 10470020-7

Kamp Medveja
Kamp Medveja - Parcele

Fotografija: 10470020-8

Parcele
Kamp Medveja - Medveja - Kamp

Fotografija: 10470020-9

Medveja - Kamp
Kamp Medveja - Šotor

Fotografija: 10470020-10

Šotor
Kamp Medveja - Mobilna hiška

Fotografija: 10470020-11

Mobilna hiška
Kamp Medveja - Kamp Medveja - Mobilne hiške

Fotografija: 10470020-12

Kamp Medveja - Mobilne hiške