Najlepši izleti po Hrvaški
Lovran - Hotel Bristol - Hotel Bristol

Lovran - Hotel Bristol

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Smart Selection Hotel Bristol ima svoje namestitve v zgodovinski zgradbi v Lovranu na Opatijski rivieri. Stoji neposredno ob morju nad obalnim sprehajališčem Lungomare in je obdan s prelepim sredozemskim parkom.
Prečudovito naravno okolje in odmaknjena hotelska lega predstavljata popoln kraj za nepozabne romantične trenutke v dvoje. Aristokratski slog hotela je razviden v elegantni notranji ureditvi. Hotelsko pohištvo je stilno, stropi so visoki in bidermajerske tkanine dodajo celoti še posebno eleganco. Hotel Bristol predstavlja popoln kraj za pare, ki iščejo daljši ali krajši romantični oddih. Na voljo so popolnoma preurejene sobe Standard ali sobe Superior, ki nudijo balkon in pogled na morje. Superior sobe so opremljene v romantičnem slogu z veliko zakonsko posteljo, romantičnimi detajli, prefinjenimi tkaninami, zavesami, novo balkonsko garnituro, televizijskim sprejemnikom LCD ter intimno razsvetljavo. Z zasebnih balkonov se nudi čudovit pogled na Kvarnerski zaliv. Ponudba v hotelski penzionski restavraciji vključuje pijačo ob obrokih pri šankomatu (sokovi, pivo, vino, topli napitki). Restavracija ima prostorno teraso, ki je idealna za romantične večerje. Na voljo je tudi aperitiv/koktajl bar. V okviru zabave potekajo ob četrtkih kvarnerski večeri z glasbo, večerna glasba ostale dni in dnevna animacija v hotelu Excelsior. Gostje lahko uživajo na hotelski betonski plaži, kjer so proti doplačilu na voljo ležalniki in sončniki, odvisno od razpoložljivosti. Privatno parkirišče je na voljo pri hotelu in potrebno je doplačilo. V hotelski bližini se nahajajo banka, lekarna, zobozdravnik in trgovina z domačim in tujim tiskom.
Ob hotelu Bristol se pričenja okoli 12 kilometrov dolgo obalno sprehajališče Lungomare, ki vodi skozi Opatijo vse do slikovitega naselja Volosko. Lovran, ki ga odlikuje čudovito staro mestno jedro iz 19. stoletja, se razprostira ob vznožju pogorja in krajinskega parka Učka.

Fotografije

Hotel Bristol - Hotel Bristol

Fotografija: 10460500-0

Hotel Bristol
Hotel Bristol - Stopnice od obale do hotela Bristol

Fotografija: 10460500-1

Stopnice od obale do hotela Bristol
Hotel Bristol - Lovran - Hotel Bristol

Fotografija: 10460500-2

Lovran - Hotel Bristol
Hotel Bristol - Hotel Bristol v Lovranu

Fotografija: 10460500-3

Hotel Bristol v Lovranu
Hotel Bristol - Ležalniki

Fotografija: 10460500-4

Ležalniki
Hotel Bristol - Sprehajalna pot ob obali pri hotelu

Fotografija: 10460500-5

Sprehajalna pot ob obali pri hotelu