Najlepši izleti po Hrvaški
Lovran - Villa Astra - Villa Astra

Lovran - Villa Astra

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Lovran je naselje na Opatijski rivieri, na vzhodni obali Istre. Nahaja se na vzhodnem pobočju gore Učke, nedaleč od Opatije. Je kraj z bogato preteklostjo in dolgo turistično tradicijo. Ime je dobil po drevesu lovor, ki uspeva v samem kraju in njegovi okolici.
Predstavlja središče občine Lovran, ki spada pod Primorsko-goransko županijo. Mediteransko mesto zaznamujejo značilne ozke ulice in hiše, ki so zgrajene druga poleg druge. Od Lovrana do Opatije poteka slikovita obalna promenada, ki je zelo priljubljena med obiskovalci. Hotel Villa Astra se nahaja v mirni in spokojni okolici, 20 metrov od najbližje plaže in 900 metrov od središča Lovrana. Zajema glavno zgradbo in prizidek. Hotel ima na voljo brezplačen brezžični internet in brezplačno privatno parkirišče. V sklopu hotela gostje lahko uživajo v samopostrežnem zajtrku in se sproščajo v wellness centru. V wellnessu nudijo masaže, raztezne vaje in jogo. Tik ob hotelu Villa Astra so teniška igrišča in zunanji bazen. Vila ima devet prostranih, elegantnih in moderno opremljenih sob, od katerih je vsaka značilna po svoji ureditvi in skladu z barvami in bogatimi tkaninami. V prvem nadstropju so sobe Clement, Nicolo in Josip, v drugem nastropju Ema, Isidora in Tilla, v pritličju soba Renata in v kletnih prostorih sobi Emerald in Rose. Imena sob navdihujejo pomembne osebnosti, ki so skozi zgodovino kraja pogosto bivale v tej čudoviti vili ali kako drugače prispevale k prepoznavnosti in razvoju Lovrana ter Opatije kot znanih turističnih destinacij. Vse hotelske sobe so klimatizirane in imajo pogled na morje ter zasebno kopalnico s kadjo, copati in kopalnim plaščem. Sobe imajo tudi kabelsko televizijo, telefon in mini bar. V poletnem času v sklopu hotela velikokrat prirejajo jazz koncerte.
Mnoge trgovine so od hotela oddaljene samo 500 metrov, različni bari pa 900 metrov. Gostje se lahko odpravijo na pohod na goro Učko, na izlete z ladjo na okoliške otoke ali z avtobusom v notranjost Istre.

Fotografije

Villa Astra - Villa Astra

Fotografija: 10460610-0

Villa Astra
Villa Astra - Lovran - Villa Astra

Fotografija: 10460610-1

Lovran - Villa Astra
Villa Astra - Balkon

Fotografija: 10460610-2

Balkon
Villa Astra - Villa Astra - Informacije

Fotografija: 10460610-3

Villa Astra - Informacije

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Lovran
od 221 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: