Najlepši izleti po Hrvaški
Lovran - Hotel Park - Hotel Park

Lovran - Hotel Park

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Park se nahaja v samem središču srednjeveškega mesta Lovran, v bujnem parku tik ob morju. Objekt je bil zgrajen leta 1915 in temeljito obnovljen leta 2005, ko je odprl svoja vrata kot hotel s štirimi zvezdicami.
Stoji ob glavni cesti in je le 50 metrov oddaljen od znamenite promenade Lungomare, ki je dolga okoli 12 kilometrov in se razprostira od Preluke do Lovrana. Hotel Park ima 62 lepo opremljenih sob, od katerih je 56 dvoposteljnih, 3 suite in 2 enoposteljni sobi. V sobah so gostom na voljo klimatska naprava, telefon, sef, satelitska TV, sušilec za lase, tuš ali banja. Opremljene so z elegantnim pohištvom in nudijo čudovit pogled na Kvarnerski zaliv. V hotelski ponudbi je zajtrk, na zahtevo se lahko rezervira polpenizion, ki obsega zajtrk in večerjo. Obroki so v večini samopostrežni ali jih postrežejo individualno. Na voljo so dietni in vegetarijanski obroki, ki jih je potrebno zahtevati vnaprej. Gostom je na voljo hotelska kavarna s teraso in televizijo, kjer imajo v ponudbi dobro kavo, osvežujoče pijače in pecivo. Wellness ima ogrevan notranji bazen in fitnes, ki sta vključena v ceno ter spa območje s savnami, whirlpoolom, ki so na voljo za doplačilo. Brezplačen brezžični internet je na voljo v celotnem hotelskem kompleksu. Na razpolago je privatno parkirišče z omejenim številom mest ali parkirišče na ulici. Gostom je na voljo več aktivnosti, kot so plavanje in sončenje, izleti v bližnjo okolico, sprehodi in pohodništvo. V bližini hotela Park so trgovina, supermarket, banka, pošta, avtobusna postaja in drugo.
Čudovito staro mestno jedro iz 19. stoletja je od hotela Park oddaljeno le 20 metrov. Največje krajevne znamenitosti so cerkev svetega Ivana, cerkev svetega Jurija, trg sv. Jurija, Mustaćon, vzhodna mestna vrata in mestni stolp.

Fotografije

Hotel Park - Hotel Park

Fotografija: 10460250-0

Hotel Park
Hotel Park - Lovran - Hotel Park

Fotografija: 10460250-1

Lovran - Hotel Park
Hotel Park - Hotel Park ob starem mestnem jedru

Fotografija: 10460250-2

Hotel Park ob starem mestnem jedru
Hotel Park - Hotel Park ob cesti Lovran - Medveja

Fotografija: 10460250-3

Hotel Park ob cesti Lovran - Medveja

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Lovran
od 89.68 €
Lovran
od 36 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: