Najlepši izleti po Hrvaški
Opatija - Hotel Bristol - Hotel Bristol

Opatija - Hotel Bristol

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Bristol je razkošen hotel v središču Opatije. Odlikuje ga eleganten habsburški stil z vsemi udobji sodobnega, lepo opremljenega hotela. Ponaša se z avstroogrsko cesarsko arhitekturo, veličastno notranjostjo in balkonskimi ograjami iz kovanega železa.
Hotel je bil zgrajen leta 1906. V dunajski kavarni Palma imajo na voljo okusen čaj ali kavo. Na slikoviti hotelski terasi gostje lahko uživajo v osvežujočih koktajlih in v različnih izvrstnih domačih specialitetah. V restavraciji strežejo mednarodne in lokalne dobrote. Restavracija je odprta vsak dan in ima na voljo bogat samopostrežni bife v času zajtrka in večerje. Gostom so na voljo lepo opremljene standardne sobe, superior sobe z morskim razgledom, delux sobe z balkonom na morsko stran, standardne suite ter Sisi in Angiolina suita, ki nudita še dodatno udobje. Hotel Bristol je idealen prostor za različne dogodke, kot so poroke, družinska srečanja in druga praznovanja. Imajo štiri konferenčne dvorane, od katerih se ena lahko uporablja za pogostitev 120 gostov. Spa območje ima na voljo whirlpool, savno, parne kopeli, fitnes, različne masaže in drugo. V njihovi ponudbi je ekskluzivni tretma proti staranju. Brezplačen brezžični Internet je gostom na voljo v celotnem hotelu. Hotelsko okolico zaznamuje lepota Kvarnerskega zaliva.
Opatija je znana po prijetni klimi, bujnih parkih, cvetoči vegetaciji in po 12 kilometrov dolgem sprehajališču Lungomare. Hotel Bristol je le okoli 20 kilometrov oddaljen od Reke in okoli 50 kilometrov od letališča Rijeka na otoku Krku.

Fotografije

Hotel Bristol - Hotel Bristol ob Ulici Maršala Tita v Opatiji

Fotografija: 10400230-0

Hotel Bristol ob Ulici Maršala Tita v Opatiji
Hotel Bristol - Hotel Bristol

Fotografija: 10400230-1

Hotel Bristol
Hotel Bristol - Hotel Bristol v Opatiji

Fotografija: 10400230-2

Hotel Bristol v Opatiji
Hotel Bristol - Opatija - Hotel Bristol

Fotografija: 10400230-3

Opatija - Hotel Bristol
Hotel Bristol - Hotel Bristol

Fotografija: 10400230-4

Hotel Bristol

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Opatija
od 158.1 €
od 175.95 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: