Najlepši izleti po Hrvaški
Opatija - Hotel Kvarner - Hotel Kvarner

Opatija - Hotel Kvarner

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Kvarner v Opatiji je prvi hotel, ki je bil sezidan na jadranski obali in ima zaradi tega še posebej pomembno vlogo v hrvaški in opatijski zgodovini turizma. Od izgradnje leta 1884 velja za začetnika turistične tradicije mesta.
Hotel je skozi zgodovino gostil mnoge slavne osebnosti, kot sta plesalka Isadora Duncan in avstrijski cesar Franc Jožef. Objekt je bil v celoti obnovljen leta 2014 in sedaj deluje v skladu z visokimi standardi, ki jih določa pripadnost hotelom Remisens Premium. Hotelsko arhitekturo zaznamuje neoklasični slog. Fasade je bila obnovljena glede na izvirno obliko. Velika okna nudijo prelep pogled na morje, medtem ko notranja oprema z mnogimi podrobnostmi spominja na slavno preteklost hotela. Zunanja hotelska terasa prevladuje nad okolico ob obalnem sprehajališču Lungomare. V sklopu hotela so nekateri izmed najbolj znamenitih simbolov Opatije. Kristalna dvorana je največja tovrstna dvorana v Opatiji in čudovita arhitektonska stvaritev. V največji plesni dvorani v mestu se organizirajo različni dogodki, kot so poslovna srečanja, festivali, poroke, umetniške razstave in koncerti klasične glasbe. Dvorana ima neposreden dostop do terase in lahko sprejme do 950 povabljencev. Poleg kristalne dvorane hotel ponuja tri prostore za manjše sestanke z vso potrebno tehnično opremo. Hotelska restavracija nudi pestro in zdravo kulinarično ponudbo, na voljo so tudi brezglutenske jedi in vegetarijanska kuhinja. Vse hotelske sobe in apartmaji so prenovljeni, poleg tega pa je hotel dobil tudi novi predel Revital, ki daje novo dimenzijo revitalizacijskemu oddihu. Območje zajema notranji bazen z ogrevano morsko vodo, zunanji bazen z morsko vodo , sobo za masažo, prostor za sproščanje in fitnes. Lepotni in masažni center nudi gostom lepotne tretmaje in masaže ter vip lotus – soba za dva z masažno kadjo. Remisens Premium Hotel Kvarner ima zaseben dostop do plaže s peščenim morskim dnom. Gostom so na voljo sončniki in ležalniki. Plaže se razprostira v bližini najbolj znanega opatijskega kopališča Angiolina, sedaj znanega pod imenom Lido.
Hotel je popolna izbira za vse goste, ki si želijo počitnic v znamenju kakovosti in tradicije. V bližini hotela se nahajajo nočni bar, casino, kiosk z domačim in tujim tiskom, Poletni oder, sprehajališče Lungomare, mestna plaža in banka.

Fotografije

Hotel Kvarner - Hotel Kvarner

Fotografija: 10400290-0

Hotel Kvarner
Hotel Kvarner - Hotel Kvarner in kopališče Angiolina

Fotografija: 10400290-1

Hotel Kvarner in kopališče Angiolina
Hotel Kvarner - Majhna plaža pod hotelom Kvarner

Fotografija: 10400290-2

Majhna plaža pod hotelom Kvarner
Hotel Kvarner - Opatija - Hotel Kvarner

Fotografija: 10400290-3

Opatija - Hotel Kvarner
Hotel Kvarner - Hotel Kvarner v Opatiji

Fotografija: 10400290-4

Hotel Kvarner v Opatiji
Hotel Kvarner - Hotel Kvarner z bazenom

Fotografija: 10400290-5

Hotel Kvarner z bazenom
Hotel Kvarner - Hotel Kvarner in terasa

Fotografija: 10400290-6

Hotel Kvarner in terasa
Hotel Kvarner - Hotel Kvarner

Fotografija: 10400290-7

Hotel Kvarner
Hotel Kvarner - Kipi

Fotografija: 10400290-8

Kipi
Hotel Kvarner - Zunanja terasa

Fotografija: 10400290-9

Zunanja terasa
Hotel Kvarner - Palma

Fotografija: 10400290-10

Palma
Hotel Kvarner - Obalna promenada ob hotelu Kvarner

Fotografija: 10400290-11

Obalna promenada ob hotelu Kvarner

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Opatija
od 158.1 €
od 175.95 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: