Najlepši izleti po Hrvaški
Opatija - Hotel Milenij - Hotel Milenij

Opatija - Hotel Milenij

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Milenij je razkošen hotel s petimi zvezdicami, ki se nahaja na osrednji lokaciji v Opatiji, ob obmorski promenadi Lungomare. Zgodovinska vila iz obdobja habsburžanov nudi sodobno udobje in luksuz, ki zadovolji še tako zahtevne goste.
Elegantne v svetlih tonih opremljene sobe in apartmaji nudijo gostom sproščeno, prijetno vzdušje, s posebnim poudarkom na eleganci in udobju. Klimatizirane sobe vključujejo minibar, satelitsko TV, sodobno kopalnico s sušilcem za lase ter brezplačne izdelke za osebno nego. Hotel Milenij ima v ponudbi velik wellness Royall Spa, restavracijo, kavarno Wagner, piano bar Madonnina v preddverju s klavirsko glasbo, teraso, dvorano za dogodke, butik in parkirno garažo. Privatno parkirišče je na voljo pri hotelu. V restavraciji nudijo gostom vrhunske, sezonsko navdihnjene jedi, ki prikazujejo specialitete regije. Med njimi so zelo iskani istrski beli tartufi z ročno izdelanimi testeninami in boškarinski vol. Specializirani so za sveže morske sadeže in škampe, ki jih vsak dan ulovijo v Kvarnerskem zalivu. V kavarni v dunajskem slogu pripravljajo ročno izdelane čokolade in domače pecivo. Elegantna terasa s pogledom na morje privablja številne obiskovalce. V baru Piano gostje lahko uživajo ob dnevnem časopisju, sveži kavi, rogljičkih in sveže stisnjenih sokovih. V večernih urah bar ponuja koktajle, vrhunsko vino in sproščeno vzdušje. V hotelskem wellnessu si gostje lahko privoščijo različne lepotne tretmaje in masaže, na voljo so tudi savne, turška in finska kopel ter zunanji in notranji bazen. Za razgibavanje so na razpolago naprave za kardio vadbo.
Okolica hotela Milenij je idealna za odkrivanje bogate zgodovine in kulture mesta, lepo urejenih parkov, skrivnega vrta Ameriški vrtovi ter naravnega parka Učka, kjer so številne pohodniške poti, kanjoni, slapovi in zgodovinske znamenitosti.

Fotografije

Hotel Milenij - Hotel Milenij v bližini plaže Slatina

Fotografija: 10400240-0

Hotel Milenij v bližini plaže Slatina
Hotel Milenij - Hotel Milenij

Fotografija: 10400240-1

Hotel Milenij
Hotel Milenij - Hotel Milenij ob Ulici Maršala Tita

Fotografija: 10400240-2

Hotel Milenij ob Ulici Maršala Tita
Hotel Milenij - Opatija - Hotel Milenij

Fotografija: 10400240-3

Opatija - Hotel Milenij
Hotel Milenij - Hotel Milenij v Opatiji

Fotografija: 10400240-4

Hotel Milenij v Opatiji
Hotel Milenij - Hotel Milenij - Terasa

Fotografija: 10400240-5

Hotel Milenij - Terasa
Hotel Milenij - Cvetje

Fotografija: 10400240-6

Cvetje
Hotel Milenij - Palme

Fotografija: 10400240-7

Palme
Hotel Milenij - Hotel Milenij iz smeri parka sv. Jakoba

Fotografija: 10400240-8

Hotel Milenij iz smeri parka sv. Jakoba

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Opatija
od 295 €
Opatija
od 126.38 €
od 140.42 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: