Najlepši izleti po Hrvaški
Opatija - Hotel Galeb - Hotel Galeb

Opatija - Hotel Galeb

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Galeb je majhen družinski hotel, ki se nahaja v samem središču Opatije, tik ob glavni mestni plaži. V celoti je bil obnovljen in ponovno odprt z namenom, da se izboljša kakovost nastanitev in storitev na najvišjem nivoju ter skozi celo leto.
Hotel Galeb je v celoti klimatiziran in ima 20 sodobno opremljenih sob in 5 luksuzno opremljenih apartmajev. Iz apartmajev in skoraj vseh sob se nudi čudovit razgled na Kvarnerski zaliv. Ponuja visoko udobje v hotelu s štirimi zvezdicami. Je popolna izbira nastanitve za družine z otroki, poslovneže in druge goste, ki pričakujejo visoko raven nastanitev in storitev. Restavracija Lavanda ponuja pestro in zdravo mediteransko kuhinjo, ki temelji na morski hrani in mesnih dobrotah. Poleg tega imajo v ponudbi impresivno vinsko karto, ki jo sestavljajo številna domača in tuja vina. Restavracija ima dve dvorani različnih velikosti. Manjša dvorana s teraso je idealna za intimna kulinarična doživetja, medtem ko je večja primerna za bankete, krste, poroke in različne skupinske večerje in predstavitve. Le 50 metrov od hotela Galeb se nahaja hotel Savoy, ki dopolnjuje hotelsko ponudbo. Gostje lahko uporabljajo dodatne objekte, kot so bazen, wellness, plaža ter butiki in trgovine s spominki ob promenadi. Opatija je priljubljena počitniška destinacija skozi celo leto. Ima številne kulturno-zgodovinske znamenitosti, parke, plaže in znamenito promenado Lungomare. Mestne ulice so polne hiš, ki jih odlikuje posebna arhitektura in vile iz habsburškega obdobja.
Obdana je z očarljivimi majhnimi mesti, ki jih zaznamujejo ozke ulice in bogata zgodovina. Velika izbira plaž, čisto morje, kvalitetne storitve in objekti so ključni dejavniki, zaradi katerih se gostje vedno znova vračajo v Opatijo.

Fotografije

Hotel Galeb - Hotel Galeb ob Ulici Maršala Tita v Opatiji

Fotografija: 10400130-0

Hotel Galeb ob Ulici Maršala Tita v Opatiji
Hotel Galeb - Hotel Galeb v Opatiji

Fotografija: 10400130-1

Hotel Galeb v Opatiji
Hotel Galeb - Opatija - Hotel Galeb

Fotografija: 10400130-2

Opatija - Hotel Galeb
Hotel Galeb - Hotel Galeb v bližini osrednje plaže

Fotografija: 10400130-3

Hotel Galeb v bližini osrednje plaže
Hotel Galeb - Hotel Galeb

Fotografija: 10400130-4

Hotel Galeb
Hotel Galeb - Hotel Galeb

Fotografija: 10400130-5

Hotel Galeb

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Opatija
od 91.4 €
od 109 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: