Najlepši izleti po Hrvaški
Opatija - Hotel Mozart - Opatija - Hotel Mozart

Opatija - Hotel Mozart

Booking.com

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Mozart je eleganten butični hotel, ki se nahaja ob mestni plaži in v bližini promenade v samem središču Opatije. Zgrajen je bil leta 1894 in se je v turistično zgodovino Opatije zapisal že od samega začetka.
Stavba, kulturni spomenik v secesijskem slogu, še sedaj ohranja visoke standarde. Skozi čas so gostili številne visoke goste. S svojo lokacijo v samem centru mesta, le nekaj korakov od mestne plaže in slavnega mestnega sprehajališča, prvi butični hotel s petimi zvezdicami izpolnjuje pričakovanja najbolj zahtevnih gostov. Gostom je na voljo 26 prostorih dvoposteljnih sob in trije hotelski apartmaji. Vsaka soba na svoj način odseva sijaj in razkošje prejšnjega stoletja, ki zagotavlja vse udobje moderne dobe. Pozornost do podrobnosti, izvirne arhitekturne rešitve in eleganca v kombinaciji z gostoljubnostjo domačinov ustvarja toplo vzdušje. Ljubitelji starin so navdušeni nad pohištvom, ki je v nekaterih sobah že več kot 200 let. Vsi romantiki, ljubitelji sonca, morja in galebov pa bodo očarani nad pogledom iz balkona sobe, ki se nudi po celotnem Kvarnerskem zalivu. Pravi hedonisti bodo uživali v udobju hotelskih apartmajev, v aromi kave in vonju morja z jutranjim časopisom in zajtrkom na balkonu. V tradicionalnem vzdušju secesije, v čudovitem apartmaju, se vsaka gostja vsaj za trenutek spremeni v princeso. Hotelsko osebje bo poskrbelo, da bo vsaka želja izpolnjena brez čarobne palčke. V okviru hotelske ponudbe so gostom na voljo restavracija s pestro kulinarično ponudbo, kozmetični studio Mozart, Piano bar s teraso Mozart in vrtno teraso ter manjši dvorani za seminarje, prezentacije, kongrese in poroke. V restavraciji ali na čudovitem vrtu vsako jutro postrežejo zajtrk, gostom je na voljo sveža in sezonska sredozemska kulinarika. Hotelski wellness obsega infrardeče in finske savne, masažne kadi, turške savne, japonske kopeli, fitnes in telovadnico. Na voljo so vrhunske sprostitvene masaže in lepotni tretmaji. V bližini hotela se nahajajo teniška igrišča.
V neposredni bližini so največje kulturno-zgodovinske znamenitosti Opatije. Je idealno mesto za raziskovanje hrvaške kulturne, kulinarike in narave. Bližnja Učka ponuja številne aktivnosti, kot so pohodništvo, plezanje, gorsko in cestno kolesarjenje.

Fotografije

Hotel Mozart - Opatija - Hotel Mozart

Fotografija: 10400220-0

Opatija - Hotel Mozart
Hotel Mozart - Hotel Mozart v Opatiji

Fotografija: 10400220-1

Hotel Mozart v Opatiji
Hotel Mozart - Hotel Mozart ob Ulici Maršala Tita

Fotografija: 10400220-2

Hotel Mozart ob Ulici Maršala Tita
Hotel Mozart - Hotel Mozart

Fotografija: 10400220-3

Hotel Mozart
Hotel Mozart - Vhod

Fotografija: 10400220-4

Vhod
Hotel Mozart - Balkon

Fotografija: 10400220-5

Balkon

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Opatija
od 110.33 €
Opatija
od 69.06 €
od 76.73 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: